Wise Professionals er et rekrutteringsbureau, der designer, udvikler og leverer bæredygtig rekruttering og konsulentløsninger.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

 • Udtalelser om Wise Professionals

  " - UNICEF Sverige har arbejdet med Wise Professionals siden 2012. Det, der kendetegner arbejdet, er en grundig proces i forbindelse med udarbejdelsen af en kravprofil, et aktivt bidrag med varierende profiler på kandidater og en omhyggelig proces til bedømmelse og indhentning af referencer. Vi har været meget tilfredse med de rekrutteringer, som Wise har foretaget for os."

  Per Westberg, Vice Generalsekretær Unicef

 • Udtalelser om Wise Professionals

  "- Vi har brugt Wise Professionals i forbindelse med lønkonsulenter. Jeg oplevede processen som meget effektiv fra deres side, de leverer kvalitetstjenester og er en god arbejdsgiver, hvor konsulenterne føler, at de bliver set. Vores kontaktperson hos Wise var lydhør over for vores behov og var i stand til hurtigt at sætte sig ind i vores kultur hos 3."

  Liesen Wargh, Lønchef, Hi3G Access

 • Dansk Industri 

  DI er en privat erhvervs- og arbejdsgiverorganisation og er Danmarks mest indflydelsesrige organisation for erhvervslivet. Deres mange medlemsvirksomheder beskæftiger ca. 1,2 mio. medarbejdere, hvoraf mere end halvdelen er i udlandet.   

  DI's medlemmer fremstiller, distribuerer og handler med varer, service og rådgivning og er alle i stærk international konkurrence.