Dygtige FINANCIAL CONTROLLER kandidater

København

Du har et højt fagligt niveau, og arbejder struktureret og selvstændigt Du stiller store krav til dig selv, er proaktiv og formår at se sammenhængen mellem tallene og forretningen Du trives i en servicerende og koordinerende rolle og motiveres af at producere et gennemarbejdet produkt til støtte for virksomhedens økonomistyring Du sætter en ære i […]

Ansøg

 • Du har et højt fagligt niveau, og arbejder struktureret og selvstændigt
 • Du stiller store krav til dig selv, er proaktiv og formår at se sammenhængen mellem tallene og forretningen
 • Du trives i en servicerende og koordinerende rolle og motiveres af at producere et gennemarbejdet produkt til støtte for virksomhedens økonomistyring
 • Du sætter en ære i at nå dine deadlines og har en høj detaljesans
 • Du er ambitiøs og arbejder engageret og dedikeret med dine opgaver

 Kan du nikke genkendende til ovenstående, er du måske en af de kandidater, som vi løbende søger for vores kunder i Københavns området til forskellige Financial controller roller.

Dine arbejdsopgaver vil kunne være nogle af de følgende:

 • Rapportering
 • Budgetter
 • Måneds, kvartals og årsregnskab
 • Identifikation og løsning af diverse regnskabsmæssige problemstillinger
 • Deltagelse i udvikling og optimering af processer og arbejdsgange
 • Deltagelse i videreudvikling af rapporterings og budgetværktøjer
 • Diverse ad hoc opgaver, analyser og projekter

Faglige kvalifikationer:
Du har sandsynligvis en HD-R, eventuelt overbygget med en Cand.merc. Aud. Du kunne meget vel have en baggrund som revisor, og har måske været ”på den anden side af bordet” nogle år, Alternativt kommer du direkte fra revision og ønsker at komme videre. Du er rutineret i engelsk og dansk både i skrift og tale. Du er indstillet på, at arbejdsopgaverne spænder bredt og du løser også gerne opgaver af mere praktisk karakter. Endvidere er du IT minded og rigtig god til MS-Excel.

Personlige kvalifikationer:
Du har drive, er proaktiv, serviceminded og fleksibel. Desuden er du både analytisk og praktisk anlagt. Du har gode samarbejdsevner og formår at kommunikere med mange typer mennesker. Derudover er du systematisk og i stand til at prioritere mellem mange forskellige opgaver. Du skal have sans for de store linjer, men også øje for detaljen. Du har en stærk økonomiforståelse og evner at tænke i helheder. Som person er du robust, ansvarsbevidst og omgængelig.

Matcher din profil og dine jobønsker ovennævnte, så registrer dit C.V. i vores database, og vi vil kontakte dig.

Wise Professionals:

Vi tilbyder rekrutterings- og interim løsninger med fokus på HR, Løn, Finans, Kommunikation, Marketing, Medie og Administration. Vi er en del af Wise Group AB, der er en nordisk børsnoteret koncern, som ejer, starter og udvikler specialiserede selskaber inden for Human Resources. Wise Professionals har oplevet kraftig vækst siden grundlæggelsen i Sverige i 2008, og i dag er vi 75 rekrutteringsspecialister samt 250 interim konsulenter. Vi har kontorer i Stockholm, Göteborg, Malmø, Helsinki og Købehavn. I Danmark bor vi, ved Nørreport station midt i København, sammen med søsterselskaberne Wise Consulting, K2 Search og Sales Only, som vi samarbejder med i det daglige. Læs mere på wiseprofessionals.dk. Vi glæder os til at høre fra dig! 

 

Ansøg

Kontakt mig for mere information

Flere ledige job

Insamlings- och Marknadschef till Barnfonden

Vill du förändra världen? Vill du hjälpa barn och ungdomar att göra sina röster hörda? Vill du tillsammans med FN arbeta för att minska våldet mot barn? Då är Barnfonden rätt organisation för dig! Vi söker nu rätt person för den centrala rollen som Insamlings- och Marknadschef, en roll som inte bara är personligt utvecklande för dig men även bidrar till att skapa en bättre värld.

Malmö Application deadline: 4 december, 2017

Læs mere & ansøg

Dygtige rekrutteringskonsulenter til interim opgaver

Blandt vores kunder oplever vi en stigende efterspørgsel på tidsbegrænset rekrutteringsstøtte i HR afdelingerne i travle perioder. Som interim rekrutteringskonsulent for Wise Professionals bliver du udover at være rekrutteringsspecialisten hos kunden også vores ansigt udadtil. Et job som rekrutteringskonsulent indebærer, at du har en udadvendt og opsøgende profil, der trives med en bred kontaktflade. Du […]

Stor København

Læs mere & ansøg