Dygtige rekrutteringskonsulenter til interim opgaver

Stor København

Blandt vores kunder oplever vi en stigende efterspørgsel på tidsbegrænset rekrutteringsstøtte i HR afdelingerne i travle perioder. Som interim rekrutteringskonsulent for Wise Professionals bliver du udover at være rekrutteringsspecialisten hos kunden også vores ansigt udadtil. Et job som rekrutteringskonsulent indebærer, at du har en udadvendt og opsøgende profil, der trives med en bred kontaktflade. Du […]

Ansøg

Blandt vores kunder oplever vi en stigende efterspørgsel på tidsbegrænset rekrutteringsstøtte i HR afdelingerne i travle perioder.

Som interim rekrutteringskonsulent for Wise Professionals bliver du udover at være rekrutteringsspecialisten hos kunden også vores ansigt udadtil.

Et job som rekrutteringskonsulent indebærer, at du har en udadvendt og opsøgende profil, der trives med en bred kontaktflade. Du har stor erfaring med hele rekrutteringsprocessen fra a-z, og formår samtidig at analysere markedet i forhold til at finde de rette kandidater til de specifikke rekrutteringsopgaver, som du varetager selvstændigt for kunden.

Du vil arbejde med rekrutteringsopgaver inden for forskellige brancher, og du indgår i et tæt samarbejde med HR funktionen hos kunden. Alternativt vil du selvstændigt skulle varetage hele HR funktionen hos kunder, der ikke har en sådan, men som har et akut behov for hjælp og støtte i deres rekrutteringer.

Du motiveres af kontakten til de interne stakeholders og kandidaterne, og du har generelt en stor interesse for erhvervslivet.

Dine vigtigste kompetencer er:

  • Forretningsorienteret og professionel
  • Resultatorienteret og målrettet
  • Har gode kommunikations- og samarbejdsevner
  • Gode rådgivningsevner
  • Initiativrig, udadvendt og serviceminded
  • Du er empatisk og er en god menneskekender

 

Du har minimum 3-5 års erhvervserfaring og arbejder sandsynligvis som rekrutteringskonsulent i dag og/eller har en bred erfaring inden for HR-området, og du føler dig godt tilpas i rollen som konsulent og rådgiver. Du synes, det er sjovt at gå på arbejde og møde nye udfordringer, og du brænder for forretningen, netværket, kunderne og kandidaterne.

Kunne du tænke dig at blive en del af vores hold, anbefaler vi dig at registrere dit CV i vores kandidatdatabase.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Senior rekrutteringskonsulent Stig Bülow på e-mail stig.bulow@wiseprofessionals.dk

 eller på telefon +45 31358007,

Wise Professionals er et nordisk rekrutteringsbureau med stort nationalt fokus i Danmark. Vi arbejder med totalløsninger inden for rekruttering og værdsætter høje krav både fra vores kunder og kandidater. Vores kompetente konsulenter har stor erfaring både fra erhvervslivet og fra rekrutteringsbranchen og vores mission er at gøre en forskel på det danske arbejdsmarked. Vi er 75 rekrutteringsspecialister og har derudover 250 konsulenter på opgaver inden for HR,, Løn , Finans , Kommunikation , Marketing , Kommunikation, Medie og Administration.

Vi er en del af Wise Group, noteret på Nasdaq Small Cap. Læs gerne mere på www.wise.se

Ansøg

Kontakt mig for mere information

Flere ledige job

Vi søger en erfaren servicetekniker til Sjælland

Til vores kunde Exide Technologies i Vejle søger vi en ansvarsbevidst servicetekniker med base i Hovedstadsområdet/Sjælland. Exide tilbyder dig et alsidigt og spændende arbejde i en virksomhed med kvalitetsprodukter og stærke brands.

Stor København Application deadline: 30 October, 2017

Læs mere & ansøg

Dygtige FINANCIAL CONTROLLER kandidater

Du har et højt fagligt niveau, og arbejder struktureret og selvstændigt Du stiller store krav til dig selv, er proaktiv og formår at se sammenhængen mellem tallene og forretningen Du trives i en servicerende og koordinerende rolle og motiveres af at producere et gennemarbejdet produkt til støtte for virksomhedens økonomistyring Du sætter en ære i […]

København

Læs mere & ansøg