Vi søger en erfaren servicetekniker til Sjælland

Stor København

Til vores kunde Exide Technologies i Vejle søger vi en ansvarsbevidst servicetekniker med base i Hovedstadsområdet/Sjælland. Exide tilbyder dig et alsidigt og spændende arbejde i en virksomhed med kvalitetsprodukter og stærke brands.

Ansøg By 30 October, 2017

Dette er nogle af de fordele som arbejdsgiveren tilbyder

  • Firmabil

Exide Technologies findes i mere end 80 lande og er en af verdens største producenter og genanvendere af blysyrebatterier. Exide Technologies markedsfører et omfattende og tilpasset sortiment af lagret elektriske energiløsninger. Exide Technologies har mere end 100 års erfaring med at udvikle innovativ teknologi og har altid været blandt de verdensledende inden for miljøområdet og arbejder aktivt med genindvinding og sikker miljø. Virksomheden er opdelt i to divisioner, GNB Industrial Powers og Transportation.

Læs mere på http://exide.dk/ og http://www.gnb-nordic.com

Den danske serviceorganisation består af 4 serviceteknikere, som udfører serviceopgaver både på nødstrømsbatterier (Network Power) og på batterier til gaffeltrucks (trucks) og andre industrielle maskiner (Motive Power). Teamet er fordelt, så 2 arbejder øst for Storebælt og 2 arbejder vest for Storebælt, men de supplerer og hjælper hinanden.

Dine arbejdsopgaver vil typisk være:

Network Power

  • Montering af batterier og batteriladere på nødstrømsanlæg.
  • Tilsyn, servicering og kapacitetstest, herunder fejlfinding af batterier, batteriinstallationer og batteriladere.

Motive Power

  • Fejlfinding af truckbatterier herunder afklaring af kørselsmønster for truck.
  • Fejlfinding og reparation af batteriladere.
  • Montering, servicering og vedligeholdelse af truckbatterier.

Vi søger efter en ny kollega, der vil være med til at yde professionel service til vores kunder.

Du skal i tæt samarbejde med vores eksterne sælgere og interne salgskontor rådgive vore kunder, kunne anbefale den bedste batteriløsning samt give teknisk rådgivning.

 Vi forventer, dine erfaringer og kvalifikationer er:

  • Du har en teknisk indsigt og baggrund – gerne fra el- eller truckbranchen.
  • Du skal kunne lide at tage fat, samtidig med at du er fleksibel og serviceminded og har vilje til at løse opgaven.
  • Du befinder dig godt i et team, men kan også arbejde selvstændigt.

Exide tilbyder dig et alsidigt og spændende arbejde med stort ansvar i en virksomhed med kvalitetsprodukter og stærke brands. Exides medarbejdere, deres viden og personlige engagement er virksomhedens mest værdifulde ressource.

Vi har ved denne rekruttering valgt at samarbejde med Wise Professionals. Så har du spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte Kundekonsulent Helle Wandorf på tlf. 53713500. Du søger også stillingen gennem Wise Professional og bedes derfor ansøge og vedhæfte dit C.V. via dette link. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest.

Ansøg By 30 October, 2017

Kontakt mig for mere information

Stig Bülow

Stig Bülow

Senior Konsulent

Ansøg!

We need your application by 30 October, 2017

Ansøg

Flere ledige job

Dygtige rekrutteringskonsulenter til interim opgaver

Blandt vores kunder oplever vi en stigende efterspørgsel på tidsbegrænset rekrutteringsstøtte i HR afdelingerne i travle perioder. Som interim rekrutteringskonsulent for Wise Professionals bliver du udover at være rekrutteringsspecialisten hos kunden også vores ansigt udadtil. Et job som rekrutteringskonsulent indebærer, at du har en udadvendt og opsøgende profil, der trives med en bred kontaktflade. Du […]

Stor København

Læs mere & ansøg

Dygtige FINANCIAL CONTROLLER kandidater

Du har et højt fagligt niveau, og arbejder struktureret og selvstændigt Du stiller store krav til dig selv, er proaktiv og formår at se sammenhængen mellem tallene og forretningen Du trives i en servicerende og koordinerende rolle og motiveres af at producere et gennemarbejdet produkt til støtte for virksomhedens økonomistyring Du sætter en ære i […]

København

Læs mere & ansøg