At arbejde som konsulent

Wise Professionals arbejder sammen med et bredt udvalg af Danmarks mange attraktive arbejdsgivere. For dig som konsulent indebærer det mulighed for alsidige og spændende opgaver med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Som konsulent vil du møde forskellige virksomhedskulturer og få erfaring fra forskellige brancher. Herved kan du udvikle dig og udbygge dit cv.

Sådan fungerer det

Vi stræber efter en professionel, men stadig personlig tilgang, når vi er i kontakt med dig som kommende konsulent. På den måde lærer vi dig og dine interesser at kende og kan matche dine ønsker med spændende opgaver. Vi går op i at have løbende kontakt med dig som konsulent og følge din udvikling hos os.  Det gør vi via hyppige samtaler og mails for at sikre, at du er glad og trives. Vores konsulentchefer er i tæt dialog med dig og er konstant opmærksom på din udvikling. Vores konsulentchefer er til for dig – og vil coache og vejlede dig i din karriere.

Hvad får jeg?

Som konsulent hos Wise Professionals tilbydes du altid en markedssvarende løn, sundhedstilskud, pensionsordning og inddragelse i vores overenskomst – intet er vigtigere for os, end at du føler dig tryg i din ansættelse. Ligesom vi stiller høje krav til dig som konsulent, forventer vi også, at du stiller høje krav til os som arbejdsgivere. Uanset hvor du er i din karriere, skal konsulentrollen hos Wise Professionals give dig en viden og erfaring, som du kan tage med dig på din vej mod næste spændende udfordring!

Som konsulent har du løbende kontakt med din konsulentchef, som har ansvaret for, at du har det godt og trives.

Vil du vide mere? 

Lær noget nyt, lad dig inspirere og modtag tips med vores blogindlæg.

Lyder det interessant? Så lad os høre fra dig!

Vil du vide mere?

Vill du veta mer? Ange namn och telefonummer så kontaktar vi dig. Vi ser fram emot att höras!