Arbejde hos Wise Professionals – WHY?

Vil du være med til at udfordre rekrutteringsbranchen? At arbejde hos Wise Professionals indebærer at arbejde med en flok nysgerrige, passionerede og business-mindede konsulenter. Vores varemærke og markedsposition kombineret med muligheden for at have indflydelse er nogle af de vigtigste årsager til, at vores konsulenter har valgt at arbejde hos os.

En kort film om rekrutteringsbureauet

Det her er os

Det er de små detaljer og de store drømme, der driver os fremad i vores dagligdag. Vi taler lige så meget om bæredygtige rekrutteringsløsninger og om at passe på hinanden som om at have en business-minded tilgang til vores kunder. Vi brænder for det håndværk, der ligger i selve rekrutteringsdelen, og den oplevelse, vi ønsker at give og giver vores kandidater. Vores kultur er præget af varme, nysgerrighed, mod og at være på tæerne – vi kalder det at være og agere Frontline.

Alle, der arbejder her, er konsulenter og specialister inden for deres område. Vi tilbyder blandt andet funktioner som rekrutteringskonsulent, konsulentchef, kandidatansvarlig og kundeansvarlig sælger eller projektleder. En del af os arbejder med ledelse, markedsføring og forretningsudvikling – uanset hvilket område, der er tale om, er vores kandidater og kunder altid i fokus.

Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde så følg os på Facebook og Instagram for at få indblik i vores hverdag hos Wise Professionals.

Wise Professionals på Instagram 

Lyder det interessant? Så lad os høre fra dig!

Vil du vide mere?

Vill du veta mer? Ange namn och telefonummer så kontaktar vi dig. Vi ser fram emot att höras!