Om os

Små nok til at give personlig service og store nok til at være langsigtet partner – sådan plejer mange af vores kunder, kandidater og konsulenter at svare, når vi spørger dem om, hvorfor de har valgt os. Det er faktisk ret enkelt – vi er eksperter i at tiltrække og rekruttere, og derefter handler resten om variationer over dette tema.

Nysgerrige og nørdede

Eftersom vi er nysgerrige og dybt engagerede i at gøre en forskel, arbejder vi tæt sammen med vores kunder om at skabe  værdi, idet vi hjælper hinanden. Dermed bidrager vi med svar på deres spørgsmål og løsninger på deres problemer. Vi kan også bidrage med nye initiativer og forslag. Vi ønsker hele tiden at blive bedre til det, vi gør. For at kunne gøre dette, for at være bedre i stand til at gøre dette, og for at det bliver nemmere, sjovere og mere relevant har vi udviklet forskellige nicheforretningsområder. Vi elsker koncepter, pakkeløsninger og de små tillægsydelser, som giver merværdi. Lige så indlysende er det også, at vi fjerner det, der ikke fungerer. “Konstant fornyelse af holdningen til rekruttering” er vores ”WHY”, så vi hele tiden er i bevægelse og på vej.

“Uanset hvad årsagen er til, at du henvender dig til os – om du er kunde, kandidat eller konsulent – vil du opleve, at alt er gennemsyret af det, der er konsulentens vigtigste opgave nemlig fokus. Vi har en nørdet interesse i håndværket, som vi hele tiden udforsker, samtidig med at vi udfører det.”

I løbet af de 10 år vi har eksisteret i Norden har vi gennemført tusindvis af personlige møder. De udgør kernen i det hele. Vi er eksperter i at tage imod og i de personlige møder – det er det, det hele handler om, for det er her, det sker. Det er vores primære værktøj og vores kilde til at skabe både værdi og oplevelser. Kigger vi ud i fremtiden, ønsker vi løbende at blive et mere levende mødested, et mødested for alt og alle, som har med rekruttering at gøre uanset grænseflade, kanal eller medie.

Velkommen til Wise Professionals!

 

Kontakt os gerne

Vil du vide mere?

Vill du veta mer? Ange namn och telefonummer så kontaktar vi dig. Vi ser fram emot att höras!

 

 

Wise Professionals – en del af Wise Group

Wise Professionals har sidan starten 2008 været en del af Wise Group – en koncern som udvikler specialistforretninger inden for rekrutteering, konsulentløsninger og HR

Wise Group tilbyder en bred vifte af services til både operationel og strategisk HR. Ved at forstå vores kunders forretning og se hele HR-processen som et redskab til at opnå forretningsmæssige mål, gør vi vores kunder mere rentable.

Vil du vide mere om de forskellige selskaber inden for gruppen? Læs mere og find kontaktoplysninger på Wise Group’s hjemmeside.

 

Læs mere om os