Vi er specialister i rekruttering af HR-medarbejdere

Når man rekrutterer nye medarbejdere, skal man tilpasse sin rekrutteringsindsats i forhold til branchen og stillingen. Hos Wise Professionals har vi veludviklede rekrutteringstilgange til mange brancher, heriblandt HR-branchen.

Wise Professionals er et rekrutteringsbureau, der går sine egne veje. Det er vigtigt for os at udfordre de traditionelle måder, hvorpå man anskuer rekruttering. Vi mener nemlig, at man kun kan sikre udvikling og fremdrift, hvis man tør udfordre normerne.

Ovenstående betyder ikke, at vi har en vanvittig og eksperimenterende tilgang til rekruttering. Det betyder blot, vi altid er åbne for, at rekrutteringsprocesser kan ændres til det bedre – også selvom der er tale processer, der har været benyttet i mange år.

Vi har et indgående kendskab til HR-branchen

Vi kender HR-branchen indefra, da vi selv er en HR-virksomhed. Vi behersker derfor rekruttering inden for denne branche til fingerspidserne. Hvilket vi i øvrigt gør med flere brancher.

Når man skal rekruttere den rigtige kandidat, er det en tillidssag for samtlige involverede parter. Dette gør sig særligt gældende for rekrutteringer i HR-branchen, hvor det er af yderst stor betydning at skabe en så tæt relation til virksomheden og kandidaterne som muligt.

Det er meget vigtigt for os, at vi forstår vores samarbejdspartnere. Vi stræber altid efter at få et indgående kendskab til samarbejdsvirksomhedens kultur og værdier, så vi kan designe vores adfærd på en måde, der profilerer virksomheden, som den ønsker at profileres.

Når vi samarbejder med en virksomhed, bliver vi ambassadører for virksomheden, hvilket vi tager yderst alvorligt. Det er vigtigt for os, at vores kommunikation og adfærd er komplementerende og styrkende for virksomhedens profil.

Har du brug for professionel assistance til rekrutteringsarbejde inden for HR-branchen, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan træffe os på tlf.:+46 4061 70150 

Vi er et nysgerrigt og nørdet rekrutteringsbureau

Vi forsøger hver dag at blive bedre til det, vi gør, og den indstilling har været forankret i os siden dag et. Det er den indstilling, der har bragt os til det niveau, vi er på i dag, og det er den indstilling, som utvivlsomt sørger for, at vi i fremtiden evner at levere endnu bedre rekrutteringsløsninger.

Vi elsker koncepter, pakkeløsninger og små tillægsydelser, som bringer mere værdi for vores samlede indsats. Derfor bygger vi hele tiden på i forhold til ovenstående tre parametre. Er der processer i vores rekrutteringsstrategier, som kan forbedres, afløses disse løbende af nye processer.

Vores evige nysgerrighed og lyst til at dygtiggøre os gør, at vi kan levere fremragende rekrutteringsløsninger til HR-kunder.

Det er vigtigt, at man vælger en nøje overvejet rekrutteringstilgang, når man opererer i HR-verdenen. Enhver indsats skal nemlig tilpasses konteksten, hvis effekten skal blive så stor som mulig.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvilken tilgang vi vil vælge i jeres specifikke case, så er du meget velkommen til en uforpligtende snak på tlf.:+46 4061 70150