Tidsbegrænsede ansatte er fremtidens medarbejderstab

  • Er din virksomhed i en periode med behov for ekstra hænder til jeres stabsfunktioner – assistenter såvel som specialister og ledere?
  • Leder du efter højt specialiserede profiler, der er eksperter inden for deres område?
  • Søger du fleksibel arbejdskraft?
  • Er din virksomhed en projektorganisation eller har du behov for ansættelse til et konkret, tidsbegrænset projekt indenfor økonomi, HR eller marketing?
  • Overvejer I at træde ind på et nyt marked eller med et nyt produkt –  med dertil hørende snæver omkostnings- og risikofokus?
  • Har I behov for ansættelse, der ikke påvirker jeres overordnede normeringer og Head Count?

Ansæt en konsulent

De fleste brancher oplever i disse år stigende efterspørgsel på midlertidige ansættelser, interim management og konsulentløsninger. Vores dygtige team har mange års erfaring i rekruttering og lederskab og arbejder for en tryg og tæt relation mellem os, jer som kunde og den tilknyttede konsulent.

Vi udpeger et dedikeret projektteam bestående af en kundekonsulent og en kandidatansvarlig, der følger jer under hele processen. Vi indleder med en grundig kravprofil til kandidaten i samarbejde med virksomheden, hvorefter vi effektivt matcher i vores konsulentnetværk og i eksterne databaser og afslutter med minimum to referencetjek. Efter 1-3 uger er vi klar til at præsentere et antal kandidater afhængig af tilgængelighed og sværhedsgrad af opgave. Undervejs i ansættelsen sørger vi for grundig opfølgning hos kunden og regelmæssige medarbejdersamtaler med konsulenten for at tilsikre resultater og trivsel.

Vi er specialister på konsulentløsninger inden for 

Eksempel på gennemførte opgaver

Læs mere om konsulentløsninger

Lær noget nyt, lad dig inspirere og modtag tips med vores blogindlæg.