Rekruttering in-house

Vil I selv stå for det fleste af jeres rekrutteringer in-house?

Vi kan hjælpe jer med at udvikle jeres egen rekruttering.

Rekruttering in-house – Sådan fungerer det

Assessment

Det er første og sidste del af din rekrutteringsproces, der er afgørende! Lad os styrke din proces med overblikket over kandidater i startfasen og give dig professional sparring eller supplere med test af dine slutkandidater i den afgørende fase.

MerE om assessment

Rekrutteringsskolen

Vi uddanner chefer i kompetencebaseret rekruttering. Mange chefer er i dag involveret i rekrutteringsarbejdet, men har ikke fået nogen uddannelse i rekruttering. Vi tilbyder derfor effektive og fleksible løsninger – alt fra åbne halvdagsuddannelser til skræddersyede løsninger og individuel coachning.

MerE om RekrUTTEringsskolen

Kandidatoplevelse

Ved du, hvordan kandidater oplever en rekrutteringsproces hos jer? Ved du, i hvilken udstrækning de har lyst til at søge andre stillinger hos jer eller anbefale jer til andre? At arbejde med kandidatoplevelsen er i praksis at arbejde med sit Employer Brand.

Mere om kandidatoplevelse

Rekrutteringsdesign

Rekryteringsdesign handler om at skabe en tydlig og træfsikker rekruttering for netop jeres virksomhed. Vi arbejder derfor ud fra jeres forudsætninger og mål.

Mere om rekrutteringsdesign

Ansæt en rekrutteringskonsulent

Mange virksomheder og organisationer vælger at fortage de fleste af deres rekrutteringer selv. I perioder øges belastningen på organisationens ordinære rekrutterer markant, i så tilfælde tilbyder vi på Wise Professionals gerne resurseforstærkning.

mERe OM at ansætte en rekrutteringskonsulent

Eksempel på opgaver inden for rekruttering in-house

Vil du vide mere? 

Lær noget nyt, lad dig inspirere og modtag tips med vores blogindlæg.